NHL:n vuoden 2017 All Star -tapahtumasta on ehtinyt vierähtää jo tovi, mutta tapahtumasta riittää silti puheenaihetta. Tästä suurin kiitos menee entiselle tähtipuolustajalle, joka niittasi julkkisten ottelussa Justin Bieberin laitaa vasten.

– Se oli vain pientä hauskanpitoa. Pieni selkähieronta ja naaman pesu, Pronger kommentoi viime torstaina ESPN:n mukaan.

Tapahtuman jälkeen NHL:n kurinpitoon kuuluva Damian Echevarrieta vitsaili Twitterissä, että Prongerin ”taklaus” Bieberiin meni kurinpidon käsittelyyn. Ongelmaksi muodostui vain se, että myös Pronger työskentelee itse kurinpitoelimessä.

Pronger ottikin lopulta oikeuden omiin käsiinsä, ja määräsi itselleen sakkorangaistuksen Bieberin taklaamisesta. Aivan tosissaan ex-puolustaja ei kuitenkaan asian suhteen ei ollut, kuten ei kukaan muukaan, sillä Pronger lätkäisi itselleen viiden dollarin sakon.

Osapuolet osasivatkin ottaa tapauksesta kaiken irti juuri oikealla tavalla, sillä NHL on yhä edelleen Yhdysvaltojen puolella kasvava urheiluliiga.

Bieberin kaltaisten tähtien läsnäolo tapahtumassa ei ole jäänyt medialta huomaamatta, ja on täysin oikein, että esimerkiksi juuri Pronger on mässäillyt tilanteella myös tapahtuman jälkeen.