Florida Panthers sai tarvittavan piristysruiskeen, kun sekä Aleksander Barkov että Jonathan Huberdeau palasivat joukkueen viime ottelussa takaisin kaukaloon.

Huberdeau ei ollut pelannut koko kauden aikana otteluakaan, sillä hänen akillesjänteeseen tuli syvä viiltohaava juuri kauden alla ja Barkov puolestaan oli sivussa yli kuukauden päivät selkävamman vuoksi.

Kumpikaan ei ollut missään nimessä vielä sataprosenttisessa terässä, kun kaksikko palasi ottelussa Anaheim Ducksia vastaan kaukaloon.

Pitkät poissaolojaksot eivät kuitenkaan juuri näkyneet, vaan molemmat pelurit olivat todella aktiivisia kaukalossa ja he järjestelivätkin välittömästi paluuottelussaan Panthersin voittomaalin, kun Barkov syötti ja Huberdeau teki.

Kun ei millään malttaisi odottaa…

Intoa siis riitti ja Barkovia korpeaakin se, että seuraavaa ottelua joutuu odottaa hänelle aivan liian pitkään. Panthers nimittäin nähdään tositoimissa seuraavan kerran vasta torstain ja perjantain välisenä yönä, kun joukkue isännöi Los Angeles Kingsiä.

– Olen ollut sivussa niin pitkään, että olisin halunnut pelata heti uudestaan, Barkov harmittelee SunSentinelille.

– Mutta onhan se hyvä jätkille, että he saavat hieman levätä.

Barkovin kommentit ovat hieman erikoisia, sillä hänen selkänsä ei ole vielä täydessä kunnossa, vaikka se pelaamisen kestääkin. Kyse lienee kuitenkin puhtaasti nuoruuden innosta ja malttamattomuudesta olla pelaamatta.

Huberdeau, joka siis ei ollut pelannut virallista ottelua sitten viime kevään, puolestaan on tyytyväinen taukoon.

– Meitä odottaa tiukka vieraskiertue, joten on todella tärkeää, että me otamme tästä tauosta kaiken irti.