Minnesota Wild ja maalivahti Alex Stalock ovat päässeet sopuun kaksivuotisesta jatkosopimuksesta. Pahvin kokonaisarvo on 1,3 miljoonaa dollaria, joten sen cap hit on 650 000 dollaria.

Sopimuksen ensimmäinen kausi on yksisuuntainen, joten Stalock tulee saamaan varmuudella hänelle kuuluvat 650 000 dollaria. Pahvin toinen sesonki on kuitenkin kaksisuuntainen, ja sen AHL-palkka on 300 000 dollaria.

Ensimmäistä kauttaan Wildin organisaatiossa pelaava Stalock on kiekkoillut tällä kaudella AHL:n puolella 29 ottelun ajan, joissa hänen tilastonsa ovat 91,6/2.56.

Sopimuksen muoto oli Stalockille tärkeä, sillä hänellä on ensi kaudella kaikki mahdollisuudet nousta Wildin kakkosvahdin rooliin. Tämä johtuu siitä, että pahvin ensimmäinen vuosi on yksisuuntainen, minkä lisäksi nykyisen kakkosvahdin, Darcy Kuemperin, sopimus umpeutuu tähän kauteen.

Wildin pelastava sopimus

Stalockin jatkopahvi oli myös Wildille tärkeä asia, sillä tämän myötä se pystyy suojaamaan ykkösvahtinsa, Devan Dubnykin, kesän laajennusdraftissa. Asiasta kertoi Star-Tribunen arvostettu kiekkotoimittaja Michael Russo.

Tämä tarkoittaa sitä, että Vegas Golden Knights on vapaa poimimaan Stalockin riveihinsä, vaikkakaan tämä ei ole kovinkaan todennäköinen skenaario.