Montreal Canadiens sai ennen yön ottelua kaksi tärkeää pelaajaa takaisin, kun Alex Galchenyuk ja Andrew Shaw pukivat jälleen Canadiens-paidan päälle.

Siinä missä Galchenyuk onnistui maalinteossa, Shaw kunnostautui täysin muussa. Shaw oli juuri yli kuukauden verran sivussa loukkaantumisen takia, eikä hän ehtinyt pelata edes täyttä ensimmäistä erää paluuottelussaan.

Shaw taklasi New York Rangersin ruotsalaishyökkääjä Jesper Fastia sillä seurauksella, että Shaw lensi tilanteesta ulos. Hän joutui vastaamaan taklauksestaan vielä tappelun muodossakin, kun J.T. Miller nousi puolustamaan joukkuetoveriaan.

Tilanteen voit katsoa alla olevalta videolta.

✶ Sports Mockery ✶

@sportsmockery
Andrew Shaw returned to the ice tonight for the 1st in a month for MTL. It didn't take him long to be ejected again.

Shaw’n erä oli kokonaisuudessaan umpisurkea, sillä hän keräsi erässä yhteensä 22 jäähyminuuttia: ensin erän puolessa välissä kahden minuutin jäähyn estämisestä, 5+10 minuuttia Fastin taklauksesta ja vielä toisen viiden minuutin jäähyn tappelusta Millerin kanssa.

Shaw’n kausi ollut ulosajoja täynnä

Valitettavasti kyseessä ei ollut Shaw’n kauden ensimmäinen ulosajo, vaan itse asiassa jo neljäs. Hän on pelannut Canadiensin riveissä nyt 30 ottelua, kerännyt 80 jäähyminuuttia ja hommannut siis itsensä neljä kertaa ulos kaukalosta.

Shaw kohahdutti jo kauden alla harjoitusottelussa, kun hänelle langetettiin kolmen ottelun pelikielto taklauksesta, joka tuli takaa päin.

The Hockey Newsin uskookin, että Shaw’n taklaus Fastia kohtaan etenee todennäköisesti kurinpidon käsittelyyn, mutta samalla sivusto uskoo, että jatkotoimenpiteitä ei tilanteesta langeteta.