Winnipeg Jetsin vahva meno vieraskaukaloissa sai viime yönä jatkoa, kun se kohtasi Florida Panthersin. Jets oli ottelussa vahvempi lukemin 4-1, ja se otti neljännen peräkkäisen vierasvoittonsa.

Suomalaishyökkääjä Patrik Laine saalisti ottelussa tililleen jälleen yhden maalin lisää. Se oli hänen toinen maalinsa kahden päivän sisään, sillä hän osui myös toissa yönä Tampa Bay Lightningia vastaan.

– On aina mukava tehdä maaleja. Olen onnistunut auttamaan joukkuetta tekemilläni maaleilla, kuten tänään. Olen iloinen, että tein maalin, Laine kertoi NHL.com:n mukaan.

Osumaan syötön saalisti Bryan Little, joka teki osuman eteen kertakaikkisen mahtavan esityön: hän karvasi kiekon itselleen Panthersin kenttäpäädyssä, minkä jälkeen hän siirsi kiekon mukaan tulleelle Laineelle.

– Emme ole siitä enää shokissa. Hänellä nyt vain on sellainen laukaus, joka on uskomaton. Joinakin iltoina hän ei saa niin paljoa mahdollisuuksia, mutta hän on kaveri, joka tarvitsee vain yhden tilanteen halutessaan kiekon maaliin. Hän tulee tekemään urallaan paljon maaleja, seurakaveri Little sanaili NHL.com:n mukaan.

– Minun teki itse mieli laukoa, mutta sitten tajusin kenen kanssa olen jäällä. Olin melko hyvällä vetopaikalla, mutta ajattelin antaa kiekon Laineelle, koska se oli käytännössä varma maali. Siksi tein, mitä tein.

Laine saalisti maalinsa lisäksi myös yhden syöttöpisteen. Suomalaisnuorukainen on pelannut tällä kaudella 41 ottelua, joissa hänen tehonsa ovat 21+15.