Calgary Flamesin riveissä viime kaudella pahasti epäonnistunut Karri Rämö saattaa tehdä paluun NHL-kaukaloihin hyvinkin pikaisella aikataululla. Moni on varmasti jo tässä vaiheessa tietoinen, että Rämö on harjoitellut viime aikoina paljon Toronto Maple Leafsin kanssa.

Nyt selvisi, että Rämö on tehnyt tryout-sopimuksen Maple Leafsin farmiseura Toronto Marliesin kanssa. Asia on jo ehditty varmistamaan AHL:n verkkosivuilla.

Arvostettu kiekkotoimittaja Darren Dreger kertoi vielä eilen Twitter-tilillään, että Rämön paluu NHL:ään on enää pelkkä ajan kysymys. Pelit saattavat jatkua juuri Torontossa, mutta Dregerin mukaan muutkin joukkueet ovat mahdollisesti kiinnostuneita suomalaisvahdin palveluksista.

Darren Dreger

@DarrenDreger
Karri Ramo is expected to be cleared medically to return to play this week. Tor could be an option, but expect other interest as well...

Rämön paluu NHL-kaukaloihin, eritoten Maple Leafs -keikka, on kiinni yhdestä kriittisestä tekijästä, Jhonas Enrothista. Kanadalaisseura nimittäin asetti pahasti flopanneen ruotsalaisvahdin waiver-listalle, ja jos ei häntä sieltä kukaan poimi, aikoo Maple Leafs tukeutua jatkossa suomalaiseen osaamiseen Rämön muodossa.

Darren Dreger

@DarrenDreger
...assuming Enroth clears waivers, Maple Leafs have options and Ramo may or may not be among them.

Rämö ei ole pelannut vielä tällä kaudella missään, mutta hänellä on NHL-kokemusta Tampa Bay Lightningista ja Calgary Flamesista, jossa hän viihtyi viimeiset kolme kautta.