NHLSuomi.com -sivusto linjaa jälleen kuluneelta viikolta suurimpia onnistujia ja epäonnistujia.

Mikä joukkue oli erityisen vahva?

Entä kuka pelaajien puolelta loisti?

Niitä tästä:

5. Minnesota Wild

– Suomalaisedusteinen Wild on löytänyt mukavan vireen viime aikoina. On kaatunut muun muassa Chicago Blackhawks ja niin edelleen. Onnistumisiakin on tullut mukavan laajalta rintamalta, eikä vain pelkästään Zach Pariselta. Vahvassa kunnossa on Wildin nippu, jolla rasitteena on kuitenkin edelleen muutamia loukkaantumisia.

4. Alexander Steen, St. Louis Blues

– Steen on ollut Bluesin riveissä todella vahva alkukauden aikana. Tulosta on tullut illasta toiseen ja onpa herra ollut suorastaan joukkueen ykköshyökkääjä alkupätkällä. Yhdeksään peliin jo 10 maalia. Se on loistava suoritus. Viikon kahteen peliin myös tehot 3+1.

3. Vancouver Canucks

– Canucksin vieraskiertue päättyi mukavaan loppukiriin, kun joukkue voitti kolme viimeisintä otteluaan. Ykköstykit Henrik Sedin, Daniel Sedin ja Ryan Kesler ovat heräilemässä. Varsinkin Keslerin vahvat otteet ovat erinäköisten loukkaantumisten jälkeen hieno juttu.

2. Tampa Bay Lightning

– Lightning on hiipinyt kuin varhain Atlantic-divisioonan kärkeen. Joukkue on suorittanut vahvasti, toki supertähden Steven Stamkosin johdolla. Suomalaisnäkökulmasta Valtteri Filppula on myös ollut isona kulmakivenä joukkueen vahvoissa otteissa viime aikoina.

1. Colorado Avalanche

– Mutta Avalanche se jaksaa painaa. Hehkuttamista voi suotta heittää tiskiin edelleen. 10 voittoa ja vain yksi tappio alkukauteen. Viikkokin meni voitosta voittoon. Mainiossa iskussa on Patrick Royn nippu.