New Jersey Devilsin riveissä legendaarinen tshekkihyökkääjä Jaromir Jagr on tällä hetkellä joukkueensa pistepörssin jaetulla kärkipaikalla, mutta varsinkin maalinteon suhteen 41-vuotiaalla laiturilla on petraamisen varaa.

Ainakin hänen omasta mielestään.

– Minun on pystyttävä aloittamaan maalien tekeminen. En ole pystynyt iskemään niin paljon osumia, kuten olisin halunnut tai mihin olisi ollut mahdollisuus paikkojen suhteen, Jagr tuumasi The Star-Ledgerille.

Iso syy tökkimiselle löytyi myös nopeasti.

– Ehkä siihen liittyvät vahvasti mailani. Minun piti vaihtaa niitä tälle kaudelle, kun aiemmin mailojani valmistanut yritys meni konkurssiin. Ei ole helppoa kun kaikki yhtäkkiä muuttuu, varsinkin 41-vuotiaana. Tämä peli on niin nopea, että pienikin ero voi johtaa kiekkojen menetyksiin.

Jagr on iskenyt tällä kaudella 11 ottelussa 9 (2+7) tehopistettä.

Tykkää NHLSuomi.com:sta Facebookissa! Yhteisön puolelle löydät tiesi täältä.