NHL-uransa Chicago Blackhawksissa aloittanutta ja sieltä kesällä 2016 Carolina Hurricanesiin kaupattua Teuvo Teräväistä viedään siirtohuhuissa takaisin Blackhawks-paitaan.

Blackhawksin sisäpiiritoimittaja Ben Popen mukaan viimeisen sopimuskautensa Hurricanesissa juuri päättänyt Teräväinen olisi kiinnostunut palaamaan vanhaan seuraansa, jossa mies juhli Stanley Cupin mestaruutta heti tulokaskaudellaan 2014-15.

– Teräväinen vietti suurimman osan Hurricanes-ajastaan tähtisentteri Sebastian Ahon rinnalla, keräten enemmän syöttöpisteitä kuin maaleja. Nostalgiafaktori – onhan Teräväinen Blackhawksin varaus sekä Stanley Cup -mestarijoukkueen jäsen – painaa myös vaakakupissa, Pope kirjoittaa.

Toimittaja kysyi asiasta tiistaina Teräväisen agentti Markus Lehdolta saaden tältä melko kiusoittelevan vastauksen.

– Lehto kertoi tiistaina Teräväisen pitäneen aina kovasti Chicagosta, Pope paljastaa.

Ihannetilanteessa 29-vuotias suomalaistaituri saatettaisiinkin nähdä ensi kaudella itsensä Connor Bedardin laiturina.

LUE MYÖS: