Teuvo Teräväinen, 29, on tänä kesänä ison valinnan edessä. Solmiiko hän jatkosopimuksen Carolina Hurricanesin kanssa, vai vaihtaako hän uusiin maisemiin kenties rahakkaamman sopimuksen perässä?

Kiekkoraamatuksikin tituleeratun The Hockey Newsin mielestä Teräväinen on yksi vapaiden markkinoiden mielenkiintoisimmista nimistä. Teräväinen on ykkösenä artikkelissa, jossa esitellään vapaiden markkinoiden veteraaneja, jotka voivat nostaa uudet joukkueensa uudelle tasolle.

– Teräväinen etsii pitkää sopimusta, mutta jos vuosipalkka on oikea, voimme nähdä hänen hyväksyvän kolmen tai neljän vuoden mittaisen sopimuksen ilman siirron estäviä pykäliä, THN kirjoittaa.

Päättynyt kausi oli Teräväiseltä vahva suoritus. Hän takoi 76 ottelussa tehot 25+28=53. Hänen vuosipalkkansa oli 5,4 miljoonaa dollaria. Nähtäväksi jää, saako Teräväinen siihen korotusta, vai joutuuko hän tyytymään pienempiin tuloihin.

LUE MYÖS