NHL:n varaustilaisuus järjestetään tänä vuonna 29. kesäkuuta yöllä Suomen aikaa. Ennen varsinaista draftia nuoret lupaukset käyvät läpi NHL Combinen, jossa nuorukaisia haastatellaan, mittaillaan ja testataan.

Haastatteluissa jotkin NHL-seurat kysyvät erikoisia kysymyksiä nuorilta lupauksilta. Tänä vuonna erikoisimmasta kysymyksestä on vastannut Utah.

– Utahin NHL-seura kysyi tällä viikolla varauslupauksilta combinessa heidän Uberin matkustajaluokitustaan. Olen kuullut joitakin outouksia vuosien aikana, mutta tämä on kyllä arvoituksellinen, NHL-toimittaja Arpon Basu päivittelee X:ssä.

Uberin sovelluksessa asiakkaat saavat arvioida kuskinsa, josta muodostuu 0-5 tähden kokonaisarvosana. Puolestaan kuskit voivat antaa myös arvosanan asiakkailleen, jotta toiset kuskit voivat mahdollisesti välttää hankalia asiakkaita.