Nashville Predators ja Juuse Saros neuvottelevat jatkosopimuksesta. Saroksen nykyistä sopimusta on vielä yksi kausi jäljellä 5 miljoonan dollarin hintalapulla.

NHL-toimittaja Elliotte Friedman paljastaa, että Saros ja hänen agenttinsa Kevin Epp todennäköisesti jarruttelevat sopimusneuvotteluissa. Saros haluaa nähdä ensin, millaisen sopimuksen New York rangersin tähtivahti Igor Shesterkin tekee.

– Uskon, että Shesterkin tulee tekemään rahakkaimman maalivahtisopimuksen koko liigan historiassa, Friedman sanoi Sporsnetillä.

Shesterkinin vuosipalkka tulee siis olemaan yli 10 miljoonaa dollaria. Saros tuskin yltää samanlaisiin lukemiin.

– Olen varma, että Saroksen agentti sanoo, että hei, ehkä emme ole aivan Shesterkinin tasolla, mutta olemme 75-80 prosenttia siitä, joten haluamme palkan sille tasolle. En epäile, etteikö Nashville haluaisi maksaa maksimissaan saman kuin Connor Hellebuyckille tai hieman vähemmän, Friedman arvioi.

Winnipegin Hellebuyck tienaa vuodessa 8,5 miljoonaa dollaria.

Friedman odottaa Saroksen ja Shesterkinin silmäilevän Hellebuyckin sopimusta myös keston ja muiden ominaisuuksien osalta. Kanadalaisvahdin sopimus on seitsemän vuoden mittainen, jossa on kolmen vuoden siirron estävä pykälä ja neljälle viimeiselle vuodelle rajoitettu siirron estävä pykälä.