Connor McDavid on kiistatta yksi sunnuntain vastaisena yönä käynnistyvän NHL:n finaalisarjan seuratuin pelaaja.

Kaikki eivät kuitenkaan ole vakuuttuneita lajin suurimman megatähden otteista. Miami Heraldin kolumnisti, muista Pohjois-Amerikan majorlajeista paremmin tunnettu Greg Cote heittääkin varsin vähättelevän kommentin Edmonton Oilersin supertähdestä.

– ”Connor McOverrated”, toimittaja ivaa viitaten McDavidiin yliarvostettuna pelaajana.

– Hän on yliarvostettu. Hän lyö taululle isoja, vaikuttavia tilastoja, kyllä. Ja hyvä niin. Mutta pitäisikö häntä todellakin kutsua sukupolvitason pelaajaksi lajissa, jossa hän ei ole yhdeksän kauden aikana onnistunut voittamaan ainuttakaan Stanley Cupia? toimittaja kyselee.

McDavidillä on mahdollisuus tukkia Coten sekä muiden epäilijöiden suut, mikäli kanadalainen ihmehyökkääjä onnistuu johdattamaan joukkueensa mestaruuteen lievänä ennakkosuosikkina finaalisarjaan ainakin vedonlyöntiyhtiöiden mukaan lähtevää Florida Panthersia vastaan.

LUE MYÖS: