Edmonton Oilers pelaa tänä kesänä Stanley Cup -finaaleissa. Edellisestä finaalisarjasta onkin öljymiehillä aikaa. Viimeksi finaaleja Edmontonissa pelattiin vuonna 2006.

Edmonton-hyökkääjä Corey Perrylle finaalisarjat eivät ole olleet aivan yhtä harvinaisia. Hän teki uuden NHL-ennätyksen, kuinka monen joukkueen riveissä hän on yltänyt Stanley Cup -finaaleihin. Perryllä joukkueita on viisi: Anaheim Ducks, Dallas Stars, Montreal Canadiens, Tampa Bay Lightning ja Edmonton.

Mestaruuden Perry on kuitenkin voittanut vain kertaalleen Anaheimissa. Hän teki myös harvinaisen saavutuksen, kun hän pelasi kolmena peräkkäisenä vuotena finaaleissa eri joukkueiden paidassa ja hävisi niistä kaikki.

Tehoja Perry ei ole tänä vuonna saanut aikaan. 13 pudotuspeliottelussa hän on kerännyt vain yhden syöttöpisteen.