Carolina Hurricanesille siirtopyynnön MM-kisojen alla jättäneen Martin Necasin ympärillä riittää kuhinaa.

Tuore Tshekin MM-kultamitalisti on parhaillaan ilman sopimusta, joskin miehen pelaajaoikeudet säilyvät edelleen Hurricanesilla. The Athleticin Pierre LeBrunin mukaan tarjouskisa pelaajan palveluksista käy kuitenkin jo kuumana useiden seurojen tiedusteltua tshekkihyökkääjän vaihtoarvoa.

Edistyneisiin tilastoihin keskittyvä Evolving-Hockey arvioi Necasin seuraavan sopimuksen olevan joka tapauksessa massiivinen. Sivusto arvioi 77 runkosarjapelissä tehot 24+29=53 iskeneen 25-vuotiaan seuraavan sopimuksen vuosipalkaksi peräti 8,8 miljoonaa dollaria.

Necas tienasi tähän kauteen päättyneestä kaksivuotisesta siltasopimuksestaan kolme miljoonaa dollaria kaudessa. Pelaajan omien kommenttien mukaan ura ei tule jatkumaan Hurricanes-paidassa.

– Katsotaan, mitä tapahtuu. Juuri nyt en välitä asiasta. Agenttini saa hoitaa asian. Nyt aion juhlia hetken maailmanmestaruutta ja nauttia siitä hetken aikaa, Necas paljasti medialle sunnuntain MM-finaalin jälkeen.

LUE MYÖS: