NHL:n läntisen konferenssin finaalisarja Dallas Starsin ja Edmonton Oilersin jatkuu tiistain vastaisena yönä kolmannella kohtaamisella.

Voitot kahden ensimmäisen, Dallasissa pelatun ottelun jälkeen ovat tasan 1-1.

Starsin päävalmentaja Peter DeBoer tiputti sunnuntai-iltana Dallas-fanien kannalta rohkaisevia uutisia joukkueen ykkössentteri Roope Hintzin pelikunnosta. Edellisen kerran 13. toukokuuta kaukalossa Colorado Avalanchea vastaan nähty suomalaistähti on matkustanut joukkueen mukana Edmontoniin.

– Hän on mukana matkalla ja ottaa osaa ottelua edeltäviin harjoituksiin. Hänen pelaamisestaan päätetään vasta aivan ottelun alla, DeBoer kertoo.

– Olen optimistinen sen suhteen, että hän pelaa tämän vierasreissun aikana. Hän oli lähellä pelikuntoa jo lauantaina. Mikäli kyseessä olisi ollut sarjan seitsemäs ottelu, hän olisi todennäköisesti pelannut, DeBoer paljastaa NHL:n suomenkielisillä sivuilla.

Starsin loukkaantuneiden listalta niin ikään löytyvä Jani Hakanpää ei ole pelannut maaliskuun puolivälin jälkeen. 28 peräkkäistä ottelua missannut puolustajajärkäle ei matkustanut joukkueensa mukana Edmontoniin, eikä miehen paluusta tositoimiin enää tämän kauden aikana ole tietoa.

LUE MYÖS: