Aleksander Barkov iski tehopisteet 1+1 Florida Panthersin ja New York Rangersin välisessä kolmannessa konferenssifinaalissa. Barkovin tehot eivät kuitenkaan siivittäneet Panthersia voittoon, nimittäin Rangers nappasi 5-4-voiton ensimmäisessä jatkoerässä ja meni ottelusarjassa 2-1-johtoon.

Barkov on ollut pudotuspeleissä vahvassa vireessä. Hän on joukkueensa kolmanneksi paras pistemies, kun 14 otteluun ovat syntyneet pisteet 6+9=15.

Tehojensa lisäksi Barkov väläytteli edellisottelussa jälleen poikkeuksellista peliälyään. Hän sai hyökkäysalueella syötön Oliver Ekman-Larssonilta. Barkov jatkoi tämän syötön luistimellaan suoraan takaviistoon, johon se meni suoraan Vladimir Tarasenkolle. Kyseisestä tilanteesta ei maalia syntynyt, mutta Barkovin suoritus kerää laajalti ihailua.

– Viimeisin esimerkki siitä, että Aleksander Barkov on eri tasolla: tämä TÄYDELLINEN potkusyöttö, kirjoittaa tili B/R Open Ice X:ssä.

Näet videon Barkovin suorituksesta alta tai täältä.

B/R Open Ice

@BR_OpenIce
Latest example of Aleksander Barkov being on a different level: this PERFECT kick pass 🤯

LUE MYÖS