Ottawa Senatorsin kesän hankintalistan kärkisijoilla on uuden ykkösmaalivahdin hankkiminen siirtomarkkinoilta, kertoo Ottawa Sunin sisäpiiritoimittaja Bruce Garrioch.

Senatorsia vuosikaudet lähietäisyydeltä seuranneen Garriochin mukaan seurajohto on edelleen kiinnostunut Boston Bruinsissa kakkosmaalivahdiksi jääneen Linus Ullmarkin hankkimisesta. Toimittajan mukaan Senators olisi jo tarjonnut joukkueen nykyistä ykkösvahtia Joonas Korpisaloa vaihdossa osana kauppaa ruotsalaisesta.

– Ilmoilla on puheita siitä, että Senators tarjosi Korpisaloa osana pakettia, mutta (Bruinsin GM) Don Sweeney kieltäytyi kohteliaasti tarjouksesta. Eräs liigapomo kertoi torstaina, että Senatorsin olisi tarjottava vaihdossa Jacob Chychrunia, ykköskierroksen varausvuoroa sekä myöhempää varausvuoroa saadakseen Ullmarkin, Garrioch kertoo.

– Edes tämä ei takaisi mitään, sillä Ullmarkilla on osittain siirtopykälä sopimuksessaan, toimittaja muistuttaa.

Garriochin mukaan Bruins saattaisi Korpisalon sijaan harkita Senatorsin kakkosvahti Anton Forsbergin ottamista vaihdossa ruotsalaisesta Vezina-voittajasta. Neljä miljoonaa dollaria neljästä seuraavasta kaudesta tienaavan Korpisalon sijaan ainoastaan Forsbergin 2,75 miljoonan dollarin sopimus saattaisi olla sellainen, jonka Bruins olisi valmis ottamaan kontolleen pätevän kakkosvahdin hankkimiseksi. Forsbergin sopimus kattaa vielä ensi kauden.

LUE MYÖS: