Dallas Starsin puolustajajärkäle Esa Lindell sinetöi joukkueensa arvokkaan 3-1-voiton Edmonton Oilersista läntisen konferenssin toisessa loppuottelussa sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Suomalainen katkaisi vieraiden takaa-ajon kaksi minuuttia ennen kolmannen erän loppua iskemällä kiekon omalta siniviivalta tyhjään Oilers-maaliin.

Ottelu sai vauhdikkaan alun Jamie Bennin vietyä Starsin johtoon ajassa 3.39. Connor Brown kuittasi kuitenkin pelin tasoin vain vajaata minuuttia myöhemmin.

Seuraavaa maalia saatiin odotella kolmannen erän neljännelle minuutille asti, jolloin Mason Marchment iski kotijoukkueen 2-1-johtoon.

Ottelusarja siirtyy Edmontoniin voittojen ollessa tasan 1-1. Starsin ykkössentteri Roope Hintz oli edelleen sivussa kokoonpanosta.

Katso Lindellin ratkaisumaali alta löytyvältä videolta tai täältä. Kooste ottelun huippuhetkistä nähtävissä Lindellin osuman alta löytyvältä videolta.