NHL:n kulttipelaajiin lukeutuva Pat Maroon voitti taannoin kolme peräkkäistä Stanley Cupin mestaruutta, kun mies nosteli kannua ensin kertaalleen St. Louis Bluesin ja heti perään kahdesti Tampa Bay Lightningin paidassa.

36-vuotias konkarihyökkääjä aloitti tämän kauden Minnesota Wildissa, josta laituri kaupattiin siirtotakarajalla Boston Bruinsiin.

Yhdysvaltalaisen kommentit reilut kaksi kuukautta kestäneestä ajastaan Bruinsissa kielivät vahvasti halusta jatkaa NHL-uraa – mieluiten juuri Bostonissa.

– Tämä oli koko urani upein kokemus! Sain olla mukana ryhmässä, jossa jätkät todella, todella välittävät toisistaan. En voi kiittää heitä tarpeeksi siitä tavasta, jolla he ottivat minut ja perheeni, vaimoni ja lapseni osaksi tätä yhteisöä, Maroon ylisti bostonilaismedialle heittäen samalla pienen piikin entisten seurojensa suuntaan.

Maroon on pelannut 13 kautta kestäneellä NHL-urallaan 780 runkosarjaottelua sekä 168 pudotuspeliä.

LUE MYÖS: