Florida Panthersin ja Boston Bruinsin välisestä ottelusarjasta on kehkeytymässä kuumatunteinen mittelö. Viime yön kohtaamisessa jäähyminuutteja jaettiin yhteensä huimat 148 kappaletta.

Ottelun kolmannen erän puolivälissä nähtiin myös harvinainen tappelu. Vastakkain olivat supertähdet David Pastrnak ja Matthew Tkachuk. Pastrnakilla ei juuri kokemusta ole nyrkkihipoista, eikä hän villistä huitomisesta huolimatta lyönyt kuin ohi. Tkachuk vei tapellun nimiinsä ja sai tshekkihyökkääjän nopeasti selätettyä.

Kummankin joukkueen valmentajat katsoivat tappelua varmasti henkeään pidätellen. Supertähdet tienaavat yhteensä vuodessa 20,75 miljoonaa dollaria, ja kumman tahansa loukkaantuminen olisi joukkueelleen valtava kolaus.

Aivan spontaanista tappelusta ei ollut kyse. Kaksikko sopi jo edellisessä vaihdossa, että seuraavalla kerralla nyrkit heiluvat.

Voit katsoa tappelun alta.

Sportsnet

@Sportsnet
PASTRNAK AND TKACHUK DROP THE GLOVES! 🥊