Toronto Maple Leafsin supertähti William Nylanderin poissaolosta on tipahtanut uutta tietoa.

Käytännössä koko kahdeksanvuotisen Leafs-uransa terveenä pysynyt ruotsalainen oli sivussa joukkueensa ensimmäisestä pudotuspelikamppailusta Boston Bruinsia vastaan.

Vahvistamattomien tietojen mukaan pelipäivän aamuna sairastuneen Nylanderin tilasta on nyt tipahtanut uutta tietoa. Sportsnetin NHL-toimittaja Chris Johnstonin mukaan Nylander osallistui nimittäin Leafsin vapaaehtoisiin jääharjoituksiin Bostonissa sunnuntaina.

Bruins ja Maple Leafs kohtaavat pudotuspelisarjansa toisessa ottelussa tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa. Nylanderin paluu tositoimiin olisi jättimäinen uutinen avauspelin lukemin 5-1 hävinneelle vierasjoukkueelle.

Nylander oli runkosarjassa joukkueensa toiseksi tehokkain pistemies ruotsalaisen iskettyä 82 ottelussa tehot 40+58=98.

Päivitys uutiseen: Nylander ei ollut mukana Toronton maanantain aamujäiden ketjukoostumuksissa, vaan luisteli ylimääräisenä hyökkääjänä. Tämä tarkoittanee tähden jäämistä sivuun myös joukkueiden toisesta kohtaamisesta.

LUE MYÖS: