Toronto Maple Leafsin pudotuspelikevät alkoi synkästi. Boston Bruins voitti joukkueiden välisen avauskohtaamisen numeroin 5-1.

Toronto sai huonoja uutisia jo ennen ottelun alkamista. Joukkueen tähtihyökkääjä William Nylander joutui nimittäin jättämään ottelun väliin loukkaantumisen vuoksi. Nylanderin loukkaantumisen vakavuus tai poissaolon kesto eivät ole tiedossa.

Nylanderin menetys on Torontolle tuntuva. Hän pelasi kaikki runkosarjaottelut viimeistellen 82 otteluun tehopisteet 40+58=98. Nylander oli Toronton toiseksi paras maalintekijä ja pistemies runkosarjassa.

Loukkaantumiset ovat olleet Nylanderin NHL-uralla hyvin harvinaisia. Kyseessä oli Nylanderin NHL-uran toinen ottelu, josta hän on jäänyt sivuun loukkaantumisen vuoksi. Viimeksi Nylander missasi ottelun loukkaantumisen takia marraskuussa 2016, joten tuore poissaolo osui Nylanderin ja Toronton kannalta erittäin huonoon kohtaan.

Jonas Siegel

@jonassiegel
William Nylander is out for Game 1.

It’s his first game missed to injury since Nov. 27, 2016.

LUE MYÖS