Lainojen kilpailuttaminen on ratkaisevan tärkeää, kun haluat saada parhaat mahdolliset lainaehdot. Mitä matalampi korko on, sitä edullisemmaksi laina tulee. Tämä voi johtaa merkittäviin säästöihin ja parempaan taloudelliseen tilanteeseen. Nordic Bank on kätevä lainojen vertailupalvelu, jossa kilpailutat lainatarjoukset vaivattomasti.

Nordic Bankin kautta kilpailutat monenlaiset vakuudettomat lainat, kuten kulutusluotot, joustoluotot ja pikalainat. Yksi ilmainen lainahakemus voi tuoda lukuisia tarjouksia.

Lainat kilpailuttamalla voit säästää paljon rahaa

Lainojen kilpailuttamisen tavoite on säästää rahaa. Pienikin ero koroissa ja kuluissa voi tuoda isot säästöt pitkällä aikavälillä. Lainatarjouksia vertailemalla voit löytää alhaisemman koron, mikä voi säästää huomattavia summia lainan kokonaiskustannuksissa.

Sekä pienet että suuret lainat kannattaa kilpailuttaa. Myös pienestä lainasta voi kertyä mukavasti säästöjä, kun valitset halvemman vaihtoehdon. Nordic Bankin kautta saat vertailtua vakuudettomat lainat 500 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Valitse sopiva takaisinmaksuaika 1 ja 15 vuoden väliltä.

Näin helppoa kilpailutus on Nordic Bankin avulla

‌Nordic Bank tekee kilpailuttamisesta nopeaa ja vaivatonta. Täytä vain yksi lainahakemus ja toimitamme sen eteenpäin jopa yli 30 lainanantajalle. Näin voit saada useita tarjouksia, joiden joukosta valitset itsellesi parhaiten sopivan rahoituksen.

  1. Täytä ilmainen lainahakemus Nordic Bankin nettisivujen kautta.
  2. Vertaile tarjouksia.
  3. Valitse paras tarjous ja nosta rahat tilillesi.

Kilpailutuksen avulla voit saada lainaa pienellä korolla. Lisäksi pääset tutustumaan lainojen muihin ehtoihin, kuten takaisinmaksuaikaan ja lyhennysvapaan mahdollisuuteen. Vertaile tarjouksia huolellisesti ja valitse niistä tarpeisiisi sopiva vaihtoehto.

Mihin kannattaa kiinnittää huomiota lainojen vertailussa?

Kun vertailet lainatarjouksia, kiinnitä huomiota erityisesti näihin asioihin:

  1. Nimelliskorko ja kulut: Nimelliskorko tarkoittaa lainan hintaa. Lisäksi luotoista maksetaan yleensä aina kuluja, joiden määrä vaihtelee. Nykyisen lain mukaan korko saa olla maksimissaan 20 % ja kuluja saa olla enintään 150 euroa vuodessa. 
  1. Todellinen vuosikorko: Todellinen vuosikorko on tärkeä luku lainojen vertailussa. Se sisältää kaikki korot ja kulut ja siten antaa selkeän kuvan kokonaiskustannuksista.
  1. Takaisinmaksuaika: Vertaile lainojen takaisinmaksuaikoja ja pohdi, mikä laina-aika sopii parhaiten taloudellisiin tavoitteisiisi ja mahdollisuuksiisi. On tärkeää, että kuukausierä on sinulle sopiva, jotta pystyt maksamaan jokaisen maksuerän ongelmitta.
  1. Lainan muut ehdot: Tutustu huolellisesti myös muihin ehtoihin, kuten mahdollisiin lisämaksuihin ja maksuvapaaisiin kuukausiin. Valitse rahoitus, jonka ehdot ovat selkeät ja sinulle sopivat.

Kilpailuta lainat säännöllisesti

Vakuudettomat lainat kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti, esimerkiksi kerran tai pari vuodessa. Uuden lain mukaan korkokatto tarkistetaan kaksi kertaa vuodessa ja se voi muuttua, jos viitekorossa on tapahtunut muutoksia. Kun korkokatto laskee, voit saada lainaa entistä halvemmalla hinnalla.

Lainojen kilpailuttaminen lainavertailusivuston avulla antaa mahdollisuuden löytää parhaat lainaehdot ja säästää paljon rahaa pitkällä aikavälillä. Kilpailutus on aina auki. Voit täyttää lainahakemuksen milloin tahansa.