San Jose Sharks tiedottaa solmineensa kolmivuotisen tulokassopimuksen varaamattoman hyökkääjän Collin Grafin kanssa.

21-vuotias Graf oli Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:n tämän kevään himoituimpia vapaita agentteja. 185-senttisen laitahyökkääjän kintereillä oli useita seuroja, mutta superlahjakkuus halusi neuvotella vain kuuden kanssa.

TSN:n sisäpiiritoimittajan Pierre LeBrunin tietojen mukaan ainakin Minnesota Wild, Colorado Avalanche ja Pittsburgh Penguins lukeutuivat Grafin vaihtoehtoihin. Nuoren hyökkääjän päätökseen vaikutti lopulta se, että Sharks pystyi tarjoamaan pelipaikan NHL:ssä jo tällä kaudella.

Graf oli tällä kaudella Quinnipiacin yliopiston tehokkain pelaaja nakutettuaan 34 ottelussa komeat 22 maalia ja 49 tehopistettä. Hän oli NCAA:n pistepörssissä sijalla 11.

Viime kaudella Quinnipiac voitti NCAA:n mestaruuden ja Graf oli finalistina sarjan parhaalle pelaajalle jaettavaan Hobey Baker -palkintoon. Graf takoi 59 tehopistettä ja oli NCAA:n pistepörssissä Logan Cooleyn ja Adam Fantillin takana kolmantena.

San Jose Sharks

@SanJoseSharks
✍️

The #SJSharks have signed forward Collin Graf to a standard, entry level contract.

LUE MYÖS: