Florida Panthersin riveissä sensaatiomaista kautta pelaavan Sam Reinhartin, 29, nykyinen sopimus umpeutuu kauden jälkeen.

76 ottelussa 52 maalia ja 87 pistettä takonut taituri on joukkueensa ylivoimaisesti paras pistemies, mikä tarkoittaa melkoista palkankorotusta miehen nykyisiin 6,5 miljoonan dollarin vuositienesteihin.

Vaikka hyökkääjä olisi halutessaan kesän tavoitelluin vapaa agentti, vihjaa kanadalainen päätavoitteenaan olevan uran jatkamisen Floridassa.

– Se (sopimusneuvottelujen viivästyminen) ei ole rehellisesti sanottuna minkäänlainen ongelma. Suhde, joka minulla on GM Bill Zitoon ja organisaatioon on pelkästään positiivinen. Olen erittäin luottavainen kaiken suhteen. Juuri nyt meillä on isompia asioita mietittävänämme seuraavien kuukausien aikana – toivottavasti, Reinhart kommentoi The Athleticille viitaten mahdollisimman pitkään kesään NHL:n pudotuspeleissä.

– En menetä yöuniani sopimusneuvotteluiden takia. Olen luottavainen sen suhteen, että saamme asiat toimimaan (Panthersin kanssa). Billy (Zito) kunnioittaa sitä. Hän tietää, että meillä on juuri nyt tärkeämpiä asioita mietittävänä, hyökkääjä naulaa.

LUE MYÖS: