Kanadan maajoukkue saattaa saada todelliset unelmavahvistukset Tshekeissä toukokuussa pelattaviin jääkiekon MM-kisoihin.

TSN:n sisäpiiritoimittaja Chris Johnstonin tietojen mukaan on mahdollista, että Chicago Blackhawksin supertulokas Connor Bedard ja Pittsburgh Penguinsin pitkäaikainen supertähti Sidney Crosby liittyvät Kanadan maajoukkueen mukaan MM-kisoihin.

– Siihen on houkutteleva mahdollisuus, sillä Bedard ja Crosby ovat ulkona pudotuspeleistä. Tämä on erittäin kiintoisa mahdollisuus – kaksi ykköskierroksen varausta, jossa yhdistyy tulevaisuus ja menneisyys. Crosbylla on urallaan hyviä kokemuksia Prahasta, sillä hän liittyi siellä kolmen kullan kerhoon, Johnston sanoi Insider Trading -lähetyksessä.

Johnstonin mukaan Kanadan GM Rick Nash ei ole vielä aloittanut kartoittamaan mahdollisia vahvistuksia, mutta Crosby ja Bedard tulevat varmuudella olemaan kutsun saavien pelaajien joukossa.

LUE MYÖS: