Supertähtihyökkääjä Sidney Crosbyn tulevaisuus Pittsburgh Penguinsissa on tulevan kesän suurin puheenaihe.

Crosbyn 8,7 miljoonan dollarin palkalla varustettu sopimus päättyy ensi kauteen. Penguins voi solmia aikaisintaan heinäkuun 1. päivä jatkosopimuksen 36-vuotiaan seuralegendansa kanssa.

TSN:n sisäpiiritoimittaja Darren Dregerin mukaan Crosbyn jatkaminen Pittsburghissa ei kuitenkaan ole täysin itsestäänselvää seuran laskusuhdanteessa olevan nykytilanteen takia.

– En malta odottaa kauden päättävää lehdistötilaisuutta Sidney Crosbyn ympärillä. Haluan tietää, ilmoittaako hän jatkavansa Pittsburgissa, jotta hänen ei tarvitsisi kuunnella koko kesää siirtohuhuja, Dreger sanoo Barn Burner -podcastissa.

Dregerin mukaan Crosbyn kommentit tulevat määrittämään hyvin paljolti Penguinsin organisaation suunnan supertähtensä suhteen.

– Jos hän päättää kuitenkin olla kommentoimatta jatkoaan, niin sitten meillä on tiedossa helvetinmoinen heinäkuun 1. päivä. NHL:n siirtomarkkinat tulevat käymään kuumana, Dreger mehustelee.

Dregerin tietojen mukaan Crosby ei ole tyytyväinen Penguinsin organisaation nykytilaan.

– Kuvitelkaa, jos tämän tason pelaaja haluaa lähteä jahtaamaan Stanley Cupia. Hän on ehdottomasti nyrpeä Penguinsin nykytilanteeseen.

Crosby on pelannut kuluneella kaudella 19-vuotisen NHL-uransa heikoimmalla pistekeskiarvolla. Kanadalaistähti on tehnyt 69 ottelussa silti arvostettavat 33 maalia ja 69 tehopistettä.

LUE MYÖS: