Colorado Avalanchen Mikko Rantanen avaa Kimanttia-podcastissa vuoden 2015 varaustilaisuuden vaiheita ja miehestä tuolloin kiinnostuneita seuroja.

Rantasen mukaan kaksi seuraa oli hyökkääjän kintereillä ennen kuin Colorado Avalanche nappasi miehen 1. kierroksen 10. vuorolla.

– Niistä haastatteluista ennen draftia pelaajat varmaan vähän yrittää ajatella, ketkä on kiinnostuneita vähän enemmän. Ekat viisi pickiä oli aika selviä ja sen jälkeen se vähän aukesi. ”Philly” oli itse asiassa aika kiinnostunut. Ron Hextall oli niiden GM:nä. Muistan, että pari-kolme palaveria mulla oli heidän kanssa, Rantanen paljastaa.

– Philly oli seiskapickinä ja mä ajattelin, että se voi olla semmoinen joka ottaa. Heillä oli toisaalta se, että pakkia tarvitsivat ja Ivan Provorovinhan ne otti. San Josen kanssa mulla oli myös kaksi palaveria, mutta he otti sitten Timo Meierin, Rantanen kertailee varausvuoden tapahtumia.

Rantasen vierailu kuunneltavissa kokonaisuudessaan täältä.

LUE MYÖS: