Detroit Red Wings on sulanut rumasti kevään kynnyksellä. Joukkue on kuuden ottelun tappioputkessa ja on tätä menoa jäämässä pudotuspelien ulkopuolelle.

Detroitin sisällä tunteet käyvät todella kuumina. Tämä näkyi joukkueen harjoituksissa, kun tunteet kiehuivat yli Lucas Raymondin ja Ben Chiarotin välillä. Kaksikko otti voimalla yhteen, ja muiden pelaajien piti repiä heidät irti toisistaan.

Tällä hetkellä itäisen konferenssin viimeisessä pudotuspelipaikassa on kiinni New York Islanders. Seura on tasapisteissä Detroitin kanssa, mutta Islanders on pelannut yhden ottelun vähemmän ja joukkueen trendi on nouseva, siinä missä Detroitin on laskeva.

Voit katsoa Detroitin harjoitusten kahakan alta.

Jeanna Trotman

@JeannaTrotmanTV
Frustration at Red Wings practice. Ben Chiarot and Lucas Raymond got into at practice and had to be broken up.