Nashville Predatorsin ykkösmaalivahti Juuse Saros saattaa vaihtaa maisemaa kuluvan kauden jälkeen.

TSN:n toimittaja Pierre LeBrun kertoo, että suomalaistähti kiinnostaa ainakin New Jersey Devilsiä, joka etsii kuumeisesti luotettavaa ykkösmaalivahtia. Devils hankki aiemmin tässä kuussa Jake Allenin ja Kaapo Kähkösen, joita pidetään vain väliaikaisena ratkaisuna.

Saroksen nykyistä sopimusta on jäljellä enää tämä ja ensi kausi, mutta Predators ja suomalaismaalivahti ovat julkisesti kertoneet olevansa kiinnostuneita solmimaan uuden sopimuksen. Mikäli jatkosopimusta ei kuitenkaan jostain syystä synny, niin Devils on yksi mahdollinen vaihtoehto.

Toimittajan mukaan Saroksen lisäksi myös Calgary Flamesin maalivahti Jacob Markström on sellainen nimi, joka on herättänyt kiinnostusta Devils-leirissä. Osapuolet keskustelivat mahdollisesta kaupasta jo ennen NHL:n siirtotakarajaa, mutta tuloksetta. Markström ei ollut tiettävästi tyytyväinen siihen, miten Flames käsitteli hänen tilannettaan.

LUE MYÖS