NHL:n siirtotakarajalla hyökkäystään Casey Mittelstadtilla, Brandon Duhaimella sekä Jakov Treninillä vahvistaneen Colorado Avalanchen leiristä kantautuu valitettavia loukkaantumisuutisia.

Päävalmentaja Jared Bednar vahvisti sunnuntaina hyökkääjä Logan O’Connorin joutuvan lonkkaleikkaukseen, joka päättää 27-vuotiaan laiturin kauden ja uhkaa jopa miehen ensi kauden alkua.

O’Connor on ollut Avalanchelle arvokas syvyyspelaaja tällä kaudella miehen iskettyä 57 ottelussa tehot 13+12=25. Hyökkääjä oli loukkaantumishetkellä vain pisteen päässä oman NHL-uransa yhden kauden ennätystehoista (26).

Bednar vahvisti samalla medialle seuran elättelevän yhä toiveita lähes kaksi kautta sivussa olleen kapteeni Gabriel Landeskogin paluusta tositoimiin pudotuspeleissä. Ruotsalaisen paluu vaatii kuitenkin Bednarin mukaan tilanteen, jossa mies olisi sataprosenttisen palautunut pahasta polvivammastaan.

LUE MYÖS: