Washington Capitals on tehnyt kovan luokan kiinnityksen alakertaansa.

NHL-seura tiedottaa verkkosivuillaan päässeensä viisivuotiseen ja 23 miljoonan dollarin arvoiseen jatkosopimukseen Rasmus Sandinin kanssa.

Tuoreen sopimuksen myötä 23-vuotias ruotsalaispuolustaja tienaa ensi kaudesta lähtien keskimäärin 4,6 miljoonaa dollaria kaudessa. Tällä kaudella Sandinin palkka on 1,6 miljoonaa dollaria, joten kyseessä on merkittävä palkankorotus.

Kuluvalla kaudella Sandin on pelannut 52 NHL-ottelua, joissa hän on saalistanut 20 (3+17) tehopistettä.

CapitalsPR

@CapitalsPR
The Washington Capitals have re-signed defenseman Rasmus Sandin to a five-year contract extension. Sandin’s contract will carry an average annual value of $4.6 million. For the full release, please visit: washca.ps/4a2QROr

LUE MYÖS