Washington Capitalsin viikonloppuna siirtolistan kautta AHL:ään heivaama Jevgeni Kuznetsov on lähellä tylyn ”ennätyksen” rikkomista bussiliigassa.

Sisäpiiritoimittaja Frank Seravallin mukaan 7,8 miljoonan dollarin vuosipalkkaa nauttivasta venäläisestä tulee kaikkien aikojen kovapalkkaisin AHL-pelaaja, mikäli ongelmista kaukalon ulko- ja sisäpuolella kärsinyt 31-vuotias päättää noudattaa seuransa farmikomennusta ja kirjautua Hershey Bearsin AHL-miehistön mukaan.

Parhaalla NHL-kaudellaan 2017-18 komeat 83 pistettä iskenyt taituri on pelannut kuluvalla kaudella 43 NHL-ottelua tehoin 6+11=17. Kuznetsovin Capitalsin kannalta viimeisen parin vuoden aikana kammosopimukseksi osoittautunut nykydiili kattaa vielä tulevankin NHL-kauden.

Frank Seravalli

@frank_seravalli
#allcaps Evgeny Kuznetsov has cleared waivers and is expected to be sent to AHL Hershey, where he is believed to be the highest salaried player ever rostered in the AHL.

LUE MYÖS: