Calgary Flamesin Noah Hanifin on nimekkäin NHL:n siirtotakarajalla yhä julkisesti myynnissä oleva puolustajanimi.

Sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman paljasti Hockey Night in Canada -lähetyksessä Tampa Bay Lightningin olevan yhä selvä ykkösvaihtoehto Hanifinin uudeksi seuraksi. Lightning etsii korvaajaa ainakin runkosarjan lopun sivussa olevalle tähtipuolustaja Mikhail Sergatsjoville.

– Jos asiat olivat niin yksinkertaisia, siirto olisi uskoakseni jo toteutunut. Kaikki jatkavat nyt töiden tekemistä sen eteen, Friedman kommentoi Lightningin ja Flamesin välisiä, ilmeisen hankalaksi osoittautuneita neuvotteluja.

Pelkästä siirtokorvauksesta sopuun pääseminen ei Lightning-treidin toteuttamiseksi riitä, sillä Tampa haluaa ennen siirron lukkoon lyömistä sorvata Hanifinin kanssa pitkän, jopa kahdeksan vuoden jatkosopimuksen.

27-vuotiaan Hanifinin markkina-arvo on juuri nyt huipussaan, sillä pakkijärkäle on merkkauttanut 60 ottelussa tehot 11+24=35. Mies on juuri nyt matkalla kohti uransa tehokkainta NHL-sesonkia.

LUE MYÖS: