Itäisen konferenssin toisena oleva Boston Bruins etsii kiivaasti vahvistusta takalinjoilleen.

The Star -lehden sisäpiiritoimittaja Nick Kypreos raportoi, että Bruins olisi käynyt Calgary Flamesin kanssa neuvotteluja tähtipuolustaja Noah Hanifiniin liittyen. Kypreosin tietojen mukaan Flames havittelee vaihtokaupassa takaisin kolmea ”merkittävää vastiketta”.

27-vuotiaan Hanifinin 4,95 miljoonan dollarin palkalla varustettu sopimus päättyy tähän kauteen. Bostonista lähtöisin oleva pakkijärkäle on ilmoittanut aiempien tietojen mukaan Flamesin GM:lle Craig Conroylle, ettei hän ole halukas tekemään jatkosopimusta.

Hanifin on tehtaillut kuluneella kaudella runkosarjassa 59 pelissä tehopisteet 11+23=34.

Tiesitkö? Viaplay näyttää tällä kaudella kaikki NHL-ottelut suorina lähetyksinä. Voit lukea NHL:n televisioinnista lisää täältä.

LUE MYÖS: