Vegas Golden Knights on hankkinut puolustukseensa Noah Hanifinin Calgary Flamesista. Vaihdossa Calgary sai puolustaja Daniil Mironovin, 26, ehdollisen 1. kierroksen varausvuoron kesälle 2025 ja ehdollisen 3. kierroksen varausvuoron kesälle 2025.

Ehtona 1. kierroksen varausvuorossa on se, että jos se kaupataan eteenpäin ennen maaliskuun 10. päivää tai jos se on ensimmäisten kymmenen joukossa, siirtyy se vuodelle 2026. 3. kierroksen varausvuoro puolestaan muuttuu 2. kierroksen varausvuoroksi, jos Vegas etenee vähintään pudotuspelien toiselle kierrokselle.

Ennen siirtoa Vegasiin Hanifin kävi vielä Philadelphia Flyersissa, joka pidätti puolustajan palkasta 50 prosenttia. Näin Hanifin rasittaa Vegasin palkkakattoa vain 1,24 miljoonan dollarin edestä. Korvaukseksi Flyers sai 5. kierroksen varausvuoron kesälle 2024.

Hanifin pelaa erinomaista kautta. 61 NHL-ottelussa hän on kerännyt tehot 11+24=35 ja hänen tehotilastonsa on 13 pykälää plussalla.

Calgaryn saaman Mironovin kausi on puolestana ollut repaleinen. Venäläispakki on pelannut NHL:ssä neljä ottelua kiikaritehoilla ja AHL:ssä viisi ottelua tehoin 1+5=6.