Kasperi Kapasen tulevaisuus St. Louis Bluesissa näyttää juuri nyt synkältä valmennusjohdon pudotettua suomalaisen kokonaan pelaavan kokoonpanonsa ulkopuolelle.

Joukkueen väliaikainen päävalmentaja Drew Bannister laukoo nyt medialle kovaa tekstiä Kapasen edesottamuksista sekä katsomokomennuksen syistä.

– Jos pelaajat ”Kappy” mukaan laskettuna eivät pelaa, kuten heidän pitäisi, he istuvat penkillä yhden vaihdon tai yhden erän. Tai sitten siirrämme heidät katsomoon. Jos asia niin vaatii, toimimme näin, Bannister tuhahtaa.

– Kapanen on hyvä jääkiekkoilija, mutta meidän täytyy saada häneltä enemmän. Minusta tuntuu, että hänen pelaamisensa on juuri nyt pakottamista joissakin tilanteissa. Hänen kohdallaan vähemmän on enemmän juuri nyt, Bannister paaluttaa.

Kapasen ura näyttäisi juuri nyt olevan melkoisessa syöksykierteessä. Miehen aiempi seura heivasi tehoihinsa nähden jättimäistä 3,2 miljoonan dollarin vuosipalkkaa nauttivan suomalaiskiiturin siirtolistalle vain vuosi sitten.

LUE MYÖS: