Vancouver Canucksin ja supertähtihyökkääjä Elias Petterssonin tulevaisuus on ollut iso puheenaihe läpi kauden. 25-vuotiaan ruotsalaisen 7,35 miljoonan dollarin palkan takaava sopimus päättyy tulevana kesänä, eikä jatkosopimusneuvotteluja ole edes vielä aloitettu.

Canucksin toimista hyvin perillä olevan sisäpiiritoimittajan Rick Dhaliwalin mukaan muut NHL-seurat ovat huomanneet Canucksin turhautumisen Petterssonin sopimusvetkutteluun ja tästä syystä kyselleet ruotsalaistähden perään.

– NHL-seurat ovat kiinnostuneita Petterssonista, koska hänen tulevaisuutensa Canucksissa on vielä epäselvää. Canucks ei ole saanut Petterssonilta mitään viitteitä siitä, että hän haluaisi jatkaa seurassa pitkään. Turhautumista on jo havaittavissa. En tiedä onko Pettersson jo ilmoittanut lähtevänsä, sillä ainakin tähän mennessä elin siinä tiedossa, että hän tekisi jatkosopimuksen, mutta nyt en ole enää siitä niin varma, Dhaliwal kertoo Donnie & Dhali -podcastissa.

Dhaliwal uskoo, että Pettersson pysyy Canucksissa vielä kauden loppuun asti, mutta kesällä seuran täytyy tehdä isoja päätöksiä ykköstähtensä suhteen.

– Vancouverin täytyy tehdä kotiläksyt hyvin. En näe Petterssonin kauppaamisen tapahtuvan ennen siirtorajaa, mutta jos ongelmat eivät ratkea ennen kesää, niin silloin se voi tapahtua, Dhaliwal sanoo.

Pettersson on tehnyt kuluneella kaudella 60 ottelussa 29 maalia ja 74 tehopistettä. 25-vuotias tähtisentteri on NHL:n pistepörssissä sijalla 10.

LUE MYÖS: