Columbus Blue Jacketsin GM:n paikalta potkut 11 vuoden jälkeen saaneen Jarmo Kekäläisen tulevaisuudella spekuloidaan mediassa tasaisin väliajoin.

NHL-asiantuntija Ismo Lehkonen povaa Kalju Corner -podcastissa ”Keklun” palaavan NHL:ään lähitulevaisuudessa. Lehkonen uskoo Kekäläiselle löytyvän käyttöä ns. isossa roolissa, joskaan ei välttämättä suoraan varsinaisen GM:n roolissa.

– Ammattitaitoinen kaveri, enkä usko hetkeäkään, ettei löytäisi itselleen töitä tuolta. Varmaan kovatkin organisaatiot haluaa Kekäläisen ammattitaidon ehdottomasti näppeihin.

– Tuolla on niin monta organisaatiota, jotka tarvitsee ammattitaitoa toimiston puolelle. Puhutaan sitten varauksista, sopimusten teosta ja muusta. Näkisin, että jonkun kokeneen GM:n taakse vara-GM:ksi, ja sitä kautta kun mailit rupeaa pää-GM:llä kulumaan loppuun, niin Kekäläinen ottaa sen sitten haltuun, Lehkonen arvioi.

Lehkonen antaa kehuja Kekäläisen Columbukseen varaamille nuorille lupauksille, joiden vaikutus saattaa hyvinkin näkyä Blue Jacketsin menestyksenä lähivuosien aikana.

LUE MYÖS: