Dallas Starsin suomalaispuolustaja Jani Hakanpää vieraili Siim Liivikin juontamassa NHL-tähdet feat. Siim -ohjelmassa ja kertoi omasta mailastaan. Hän teki samalla hauskan paljastuksen ensimmäisestä kaudestaan Pohjois-Amerikassa.

– Kärpistä menin Anaheimiin ja pelasin ensimmäisiä pelejä ylhäällä, niin huoltaja tuli sanomaan, että sinulla on liian pitkä maila. Ei mulla ollut mitään hajua. Tällä mä olen vetänyt ties kuinka kauan, Hakanpää nauroi.

Seuraavalle kaudelle Hakanpäälle haettiin erikoislupa pidemmälle mailalle. Suomalaispuolustajan mukaan luvan saa, jos pelaajalla on pituutta kuusi jalkaa ja kuusi tuumaa (198cm) tai enemmän. Hakanpäällä on pituutta kaksi metriä.

Hakanpää pelaa vahvaa kautta Dallasin pakistossa. 55 ottelussa hän on kerännyt tehot 2+8, ja hänen tehotilastonsa on yhdeksän pykälää plussan puolella.