Florida Panthers on saanut NHL:ssä kyselyitä liittyen suomalaishyökkääjä Anton Lundelliin, kertoo Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman.

Friedman paljasti 32 Thoughts -podcastissa, että Lundellin nimi on nostettu esiin vaihtokaupassa, jossa Panthersin suuntaan siirtyisi Calgary Flamesin tähtipuolustaja Noah Hanifin.

– Lundellin nimeä on pyöritelty ympäriinsä, enkä tiedä kuitenkaan onko Florida valmis siihen. Jos he ovat valmiita tähän, he voisivat saada (Hanifin) vaihtokaupan aikaan, Friedman sanoi podcastissa.

22-vuotias Lundell pelaa kolmatta kauttaan Panthersin paidassa. Suomalaissentterin tulokassopimus päättyy tähän kauteen, joten häntä odottaa tulevana kesänä roima palkankorotus.

Siirtotakarajan ykkösnimi

Hanifin on yksi tulevan siirtotakarajan nimekkäimmistä tarjolla olevista pelaajista. Yhdysvaltalainen ilmoitti viime viikonloppuna Flamesille, ettei hän ole valmis tekemään jatkosopimusta seuran kanssa.

Hanifinin palveluksista uskotaan olevan kiinnostunut Panthersin lisäksi myös Boston Bruins, Toronto Maple Leafs sekä Tampa Bay Lightning.

– Bostonilla on pelaajia, joita he voisivat kaupata myös. Heillä ei ole varausvuoroja, mutta pelaajia riittää. Uskon, että Florida ja Boston ovat Tampa Bayta ja Torontoa hieman edellä sen suhteen, mihin heillä on kykyjä vaihtomarkkinoilla, Friedman kertoo.

NHL:n siirtotakaraja on helmikuun 8. päivä.

LUE MYÖS: