Rasmus Ristolaisen nimi on pyörinyt jo pidempään NHL:n siirtohuhuissa, mutta tällä hetkellä suomalaispuolustajan kauppaaminen näyttää epätodennäköiseltä, uutisoi The Fourth Period.

Sivuston saamien tietojen mukaan Ristolaisen kohdalla kauppaneuvottelut ovat kaatumassa loukkaantumiseen. Mahdollista siirtoa on vaikeuttanut myös suomalaisen arvokas sopimus (5,1 milj. kaudessa), joka ulottuu aina kevääseen 2027.

Tällä hetkellä Ristolaisen vamman vakavuudesta ei ole tarkempaa tietoa, mutta eri lähteiden mukaan puolustaja olisi sivussa noin kuukauden. NHL:n siirtoikkuna sulkeutuu alle kolmen viikon päästä (8. maaliskuuta).

The Fourth Periodin mukaan Ristolainen on kiinnostanut siirtomarkkinoilla ainakin Toronto Maple Leafsia, Calgary Flamesia ja Vancouver Canucksia, joista kaikki ovat vetäytyneet toistaiseksi sivummalle.

– Ristolaisen loukkaantuminen tappaa nämä kauppaneuvottelut, vaikka odotankin, että joihinkin neuvotteluihin palataan kesällä, sivustolla kirjoitetaan.

LUE MYÖS