Pittsburgh Penguinsin riveissä pelaa useampi hienon kiekkouran tehnyt tähti, mutta viikonloppuna harjoituksissa nähtiin myös astetta kovempi legenda. Jaromir Jagr, 52, oli mukana pingviinien jääharjoituksissa.

Jesse Puljujärvi oli into pinkeänä NHL-legendan näkemisestä.

– Jagr pelasi NHL:ssä jo silloin, kun synnyin. Kerran pelasimme vastakkain Calgaryssa, ja muistan, kun hän antoi hienon syötön ”Johnny Hockeylle” (Johnny Gaudreau), Puljujärvi kommentoi NHL.comin mukaan.

– Hän on yksi kaikkien aikojen parhaista pelaajista. Hän olisi edelleen yksi joukkueemme isoimmista ja vahvimmista pelaajista. Todella spesiaalia, että hän pystyy edelleen pelaamaan ammattilaisjääkiekkoa (Kladnon joukkueessa Tshekissä). Pelaaminen 52-vuotiaana tuntuu minulle todella kaukaiselta.

Puljujärvi on syntynyt vuonna 1998. Tuolloin Jagr oli jo pelannut pitkään NHL:ssä ja kaudella 1998-99 hän iski 81 otteluun tehot 44+83=127.

Tällä kaudella Jagr on pelannut 15 ottelua Kladnossa tehoin 0+4.

Spittin' Chiclets

@spittinchiclets
WHAT YEAR IS IT?!

Jaromir Jagr is skating with the Penguins 🐧