Suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi on joutumassa katsomon puolelle NHL:ssä.

Sportsnetin toimittaja Josh Getzoff raportoi X:ssä, että Puljujärvi oli 13. hyökkääjä Penguinsin lauantain jääharjoituksissa. Tämä yleensä viittaa siihen, ettei pelaajaa nähdä seuraavassa ottelussa.

Puljujärvi on pelannut edelliset pari ottelua Jevgeni Malkinin johtaman kakkosketjun oikeassa laidassa. Tätä enne hänet nähtiin kolmosketjussa Lars Ellerin vierellä.

Penguins kutsui viikonloppuna Valtteri Puustisen, Vinnie Hinostrozan ja Jonathan Grudenin farmista NHL:n puolelle. Puustinen treenasi kolmosketjussa Puljujärven entisellä pelipaikalla, kun taas Gruden vuorotteli nelosketjun vasemmassa laidassa Jansen Harkinsin kanssa.

Perjantaina siirtolistalta Penguinsiin hankittu Washington Capitalsin hyökkääjä Matthew Phillips treenasi lauantaina Malkinin kakkosketjussa vasemmassa laidassa sekä toisessa ylivoimakoostumuksessa.

Syy pirteästi esiintyneen Puljujärven tiputukseen pelaavasta kokoonpanosta ei ole vielä tiedossa. Torniolainen ei ole kirjannut tehopisteitä viidessä pelaamassaan ottelussa.

Penguins kohtaa Suomen aikaan maanantaina vastaisena yönä Los Angeles Kingsin. Ottelu käynnistyy kello 01:00.

LUE MYÖS:

 

Josh Getzoff

@JG_PxP
Lines for @penguins at practice:

Rakell-Crosby-Rust
O’Connor-Malkin-Smith
Phillips-Eller-Puustinen
Harkins/Gruden-Carter-White
(Puljujarvi)

Pettersson-Letang
Graves-Karlsson
Ludvig-Ruhwedel
(Joseph-Hinostroza)