Calgary Flamesin ja New Jersey Devilsin välinen jättitreidi kariutui viime hetkillä viime lauantaina, väittävät useat NHL:n sisäpiirilähteet.

Sisäpiiritoimittaja Frank Seravallin mukaan Devils oli lähellä hankkia Flamesin tähtivahti Jacob Markströmin seuraan kaupassa, jossa toiseen suuntaan olisi liikkunut ainakin ruotsalaishyökkääjä Alexander Holtz. Toimittajan mukaan Markström ehti jo luopua sopimukseensa kirjatusta siirtopykälästä vaihtaakseen Devils-paitaan.

– Devils ja Flames olivat jo melko pitkällä Markströmin treidin suhteen. Tietojeni mukaan Markström hyväksyi jo siirron, mutta jostain syystä se kariutui viime hetkillä, Seravalli paljastaa.

Markström ei ole tiettävästi ainoa Devilsin havittelema Flames-peluri. Myös puolustaja Noah Hanifinin nimi on noussut Devils-huhuihin. Hanifinin perässä on lisäksi tukku muitakin NHL-seuroja, tuoreimpana tähtipuolustaja Mihail Sergatsjovin jälleen pitkälle sairauslomalle menettänyt Tampa Bay Lightning.

LUE MYÖS: