Vancouver Canucksin kapteeniksi kauden alussa valittu Quinn Hughes haluaa vaikuttaa joukkueensa ratkaisuihin tulevalla vaihtokauppojen takarajalla.

NHL:n sisäpiiritoimittajan Rick Dhaliwalin tietojen mukaan Hughes on ehdottanut Canucksin seurajohtoa vahvistamaan joukkuetta Calgary Flamesin konkaripuolustaja Chris Tanevilla.

– Hughes on sanonut Canucks-johdolle, että Tanev on yksi pelaajista, joka kannattaa laittaa hankintalistalle, Dhaliwal sanoi DonnieAndDhali-podcastissa.

34-vuotiaan Tanevin 4,5 miljoonan dollarin palkalla varustettu sopimus päättyy tähän kauteen, joten kokeneen puolustajan nimi on pyörinyt luonnollisesti runsaasti siirtohuhuissa. Puolustussuuntaan äärimmäisen luotettava kanadalainen on tehnyt tällä kaudella 44 ottelussa tehopisteet 1+8=9.

Tanev on Canucksille ennestään hyvin tuttu pelaaja, kun hän edusti seuraa kymmenen kauden ajan vuosina 2010-20. Hughesilla ja Tanevilla on myös taustaa, sillä kaksikko toimi Hughesin tulokaskaudella ja Tanevin viimeisellä Canucks-kaudella pakkiparina.

LUE MYÖS: