Vancouver Canucks on ollut yksi NHL:n alkukauden isoimmista yllättäjistä. Nyt näyttää siltä, että joukkue on saamassa kotiedun pudotuspeleihin. Nähtäväksi jää, tavoitteleeko seura mestaruutta tosissaan ja hankkii vielä lisää vahvistuksia.

Siirtohuhujen mukaan Vancouver on kiinnostunut Pittsburgh Penguinsin hyökkääjä Jake Guentzelistä. Guentzelin sopimus päättyy tähän kauteen, eikä Pittsburghilla ole välttämättä varaa jatkosopimukseen. Jos pingviinit jäävät pudotuspelien ulkopuolelle kuten nyt näyttää, voi tähtihyökkääjästä tulla kauppatavaraa.

– Guentzel kävisi järkeen Vancouverille, jos hän on saatavilla. Voin kuvitella, että he olisivat kiinnostuneita. Jim Rutherford tykkää löytää pelaajia ja hankkia heidät hyvissä ajoin. He ovat joukkue, jota kannattaa seurata, NHL-toimittaja Elliotte Friedman kommentoi.

Guentzel olisi kova vahvistus jo ennestään laadukkaaseen Vancover-hyökkäykseen. Kauden 42 ottelussa hän on iskenyt tehot 19+27=46.

LUE MYÖS