Colorado Avalanchen tärkeimpiin syvyyspelaajiin lukeutuva Artturi Lehkonen ei ole pelannut otteluakaan sitten 9. marraskuuta sattuneen pahannäköisen tilanteen, jossa suomalaislaituri loukkasi niskaansa.

Nyt Lehkosen tilasta on kuitenkin tipahtanut uutta tietoa. Työteliäs hyökkääjä on mukana joukkueensa pitkällä vieraskiertueella. Avalanche pelaa alkavalla viikolla neljä vierasottelua. Päävalmentaja Jared Bednarin mukaan Lehkosen pelaaminen kiertueen loppupuolella on hyvinkin mahdollista.

– Sanoisin, että on olemassa mahdollisuus sille, että hän pelaa vieraskiertueen loppupuolella. Vielä on liian aikaista sanoa, Bednar totesi Colorado Hockey Now -sivustolle.

Lehkosen pelipaikka löytyy Bednarin mukaan todennäköisesti kakkosketjusta Ryan Johansenin ja Valeri Nitshuskinin rinnalta. Suomalainen pelasi ennen loukkaantumistaan 12 runkosarjapeliä tehoin 3+5=8. Lehkonen on jo aloittanut täysipainoisen harjoittelun joukkueensa mukana.