Edmonton Oilersin paidassa neljä Stanley Cup -mestaruutta urallaan voittanut Wayne Gretzky paljastaa suositussa Spittin’ Chiclets -podcastissa, mikä oli miehen uran epämieluisin asia NHL:ssä.

”Ysiysin” mukaan pelaaminen Oilersia vastaan Los Angeles Kingsiin suuntautuneen kohutreidin jälkeen oli legendalle vastenmielinen kokemus.

– Rakastin jokaista minuuttiani Edmonton Oilersissa. Rakastin faneja, he olivat niin hyviä minulle. Tiesin silti, että he buuaavat minulle (Kings-siirron jälkeen) ja se todella satutti minua. Tiesin, etteivät he olisi halunneet tehdä sitä, mutta heidän täytyi, koska olin nyt heidän vihollisensa, Gretzky muistelee.

Pelit Oilersia vastaan olivat miehelle raskaita.

– Vihasin pelaamista Oilersia vastaan. Pahin asia, jota minulle tapahtui sen treidin lisäksi, oli pelaaminen heitä vastaan. Syvällä sisimmässäni olin kuitenkin aina Oiler, Gretzky myöntää.